OUd Gastel 2016 dames

Tiny als coach, Jorina, Ellen, Anne en Marijke vertegenwoordigen dit keer de Vahalis vrouwen 2e divisie.

Best vroeg naar Oud Gastel. Na de gebruikelijke opstart stress – Wel of niet parkeren in Enspijk – Huh? Chip niet alleen op je loopschoenen? – Hoezo zo nodig naar de sporthal – Sticker voor de fiets al op de tas geplakt – startten we dan in het met vlaggetjes versierde kanaal.

De zwemmen (750 meter)  was voor iedereen te doen. Uit het water, rennend naar de fiets, waar sommigen van ons de wisseltrainingen van Tiny niet meer zo helder voor de geest konden halen.

Eénmaal op die fiets: 20,5 kilometer stoempen. Prima omstandigheden: geen zon, weinig wind en hier en daar een bloembollenveld.

5,8 kilometer werd er gelopen. Eerst dachten we dat het keerpunt bij het restaurant was .Tsja, verkeerd ingeschat: we moesten nog een stuk verder! En als je daar niet op voorbereid bent …

Al met al stuk voor stuk goede tijden voor ons niveau, waar Ellen ontdekte dat haar dip van de vorige keer niet van lange duur is.  Die goede tijden zijn alleen niet goed genoeg voor het wedstrijdniveau van vandaag. We kunnen de 17e plaats niet behouden en staan nu 20e in het tussenklassement. Bijna onderaan….maar wel met veel plezier en vooral veel goede sportmoed voor ons allemaal!